fbpx

Rusetin iltakoulu: vammainen nainen ja väkivalta ti 1.10.

syys 9, 2024

Rusetin iltakoulu: vammainen nainen ja väkivalta

Tervetuloa Rusetin kolmanteen iltakouluun tiistaina 1.10. klo 17.30–19.00! Iltakoulun teemana on vammaisiin naisiin kohdistuvan väkivallan ehkäisy. Iltakoulu toteutetaan verkossa.

Vammaiset tytöt ja naiset kohtaavat liikaa väkivaltaa, tutkitusti enemmän verrattuna esimerkiksi vammattomiin naisiin. Tule mukaan iltakouluun kuulemaan lisää naisiin kohdistuvasta väkivallasta, keskustelemaan siitä, miten vammaisiin naisiin kohdistuvaa väkivaltaa voitaisiin ehkäistä ja millaisia yhteiskunnallisia muutoksia tarvittaisiin, jotta jokainen vammainen nainen voisi elää kohtaamatta väkivaltaa. Iltakouluun teemaa alustamaan saapuu Amnestyn Suomen osaston sukupuoleen ja seksuaalisuuteen perustuvan syrjinnän asiantuntija Pia Puu Oksanen!

Rusetin iltakoulut ovat toimintakonsepti, joissa sukelletaan syvälle erilaisiin yhteiskunnallisiin teemoihin vammaisten naisliikkeen näkökulmasta. Tule mukaan keskustelemaan ja suunnittelemaan muuttamista!

iltakoulun mainoskuva, sisältää vain tekstin päivästä ja sisällöstä

Aika: Tiistaina 1.10. klo 17.30–19.00

Paikka: Teams

Hinta: maksuton

Lisätiedot: Iltakoulut ovat maksuttomat ja ne järjestetään Teamsin kautta. Rusetin toiminta on suunnattu vammaisille tytöille ja naisille.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan 30.9.. mennessä klikkaamalla painiketta tai meilitse osoitteeseen toimisto(at)rusettiry.fi. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi ennen iltakoulun alkamista.